Choď na obsah Choď na menu
 


Financovanie

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2023 peňažným darom alebo členským príspevkom, ktorých suma je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2023 žiadnu pôžičku, žiaden úver.

V Humennom 29. 3. 2024

 

 

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2022 sumou vyššou ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2022 žiadnu pôžičku.

V Humennom 28. 3. 2023

 

 

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2021 sumou vyššou ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2021 žiadnu pôžičku.

V Humennom 29. 3. 2022

 

 

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2020 sumou vyššou ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2020 žiadnu pôžičku.

V Humennom 29. 3.  2021

 

 

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2019 sumou vyššou ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2019 žiadnu pôžičku.

V Humennom 29. 3.  2020

 

 

Politická strana ÚSVIT v súlade s § 22 ods. 5, 6 a 7 Zákona o politických stranách oznamuje, že neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2018 sumou vyššou ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia, alebo nepeňažným darom alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako dvojnásobok minimálnej mzdy zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platnej v čase ich prijatia. Politická strana ÚSVIT neprijala v roku 2018 žiadnu pôžičku.

V Humennom 28. 3.  2019

 

 

Politická strana ÚSVIT neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2017 sumou vyššou ako je minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia príspevku alebo darom, alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia daru alebo bezodplatného plnenia.

V Humennom 29. 3.  2018

 

 

Politická strana ÚSVIT neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2016 sumou vyššou ako je minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia príspevku alebo darom, alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia daru alebo bezodplatného plnenia.

V Humennom 25. 1.  2017

 

 

Politická strana ÚSVIT neeviduje  žiadnu osobu, ktorá prispela na jej činnosť v roku 2015 sumou vyššou ako je minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia príspevku alebo darom, alebo iným bezodplatným plnením, ktorých hodnota je vyššia ako minimálna mzda pre zamestnanca odmeňovaného mesačnou mzdou platná v čase prijatia daru alebo bezodplatného plnenia.

V Humennom 30. 3.  2016